OM HOOKED ON YOU

Hooked On You AB grundades sommaren 2015 av Sveriges främsta Youtube-profil Therese Lindgren tillsammans med sitt team med lång erfarenhet av e-handel. Målet är att erbjuda kunderna ett varierande sortiment av inspirerande och trendiga produkter, designade och utvalda av Therese med team.

”Att vara hooked på någonting innebär för mig att man fastnar för någon eller någonting man börjar ÄLSKA och sedan inte kan få nog av! Som när man är nykär eller riktigt, riktigt sötsugen. Jag är galet hooked på allt i shopen, och hoppas att du som besökare hittar någonting du blir lika hooked på.” – Therese

Följ Hooked On You på Instagram, Facebook och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa nyheter och erbjudanden.


OM THERESE LINDGREN

Med drygt 10 miljoner videovisningar i månaden är Therese en av Sveriges största Youtube-profiler. Via sina kanaler i sociala medier har Therese en räckvidd på över en halv miljon följare dagligen. På hennes Youtube-kanal ger Therese sedan 2013 sina följare personliga och praktiska demonstrationer och recensioner av skönhetsprodukter, talar engagerat om psykisk ohälsa och brinner för djurs rättigheter.

Therese tilldelades i maj 2015 prestigefyllda utmärkelsen ”Årets Youtuber” på Nordens största Youtube-gala Guldtuben samt kammade hem priset ”Årets Youtube-kanal” i Sveriges största bloggtävling Finest Awards.

  • HOOKED ON YOU AB © 2015. Alla rättigheter förbehålles.